Extrasense Nano EXN-862MH

Артикул: EXN-862MH
14 560 руб.
  • Производитель: CD-Rods
  • Тест, гр: 8-35
  • Тест, Lb: 10-20
  • Вес, гр: 149
  • Длина, м: 2,60