Extrasense Nano EXN-862H

Артикул: EXN-862H
14 700 руб.
  • Производитель: CD-Rods
  • Тест, гр: 10-44
  • Тест, Lb: 10-25
  • Вес, гр: 162
  • Длина, м: 2,60