Extrasense Nano EXN-792ML

Артикул: EXN-792ML
14 070 руб.
  • Производитель: CD-Rods
  • Тест, гр: 5-19
  • Тест, Lb: 8-15
  • Вес, гр: 120
  • Длина, м: 2,36