Extrasense Nano EXN-792MH

Артикул: EXN-792MH
14 210 руб.
  • Производитель: CD-Rods
  • Тест, гр: 8-35
  • Тест, Lb: 10-20
  • Вес, гр: 128
  • Длина, м: 2,36