Extrasense Nano EXN-792M

Артикул: EXN-792M
14 140 руб.
  • Производитель: CD-Rods
  • Тест, гр: 7-26
  • Тест, Lb: 8-17
  • Вес, гр: 121
  • Длина, м: 2,36