Extrasense Nano EXN-702ML

Артикул: EXN-702ML
13 860 руб.
  • Производитель: CD-Rods
  • Тест, гр: 3-14
  • Тест, Lb: 4-12
  • Вес, гр: 113
  • Длина, м: 2,13