Extrasense Nano EXN-702M

Артикул: EXN-702M
14 000 руб.
  • Производитель: CD-Rods
  • Тест, гр: 6-24
  • Тест, Lb: 8-17
  • Вес, гр: 114
  • Длина, м: 2,13